Tuesday 26 October 2010

Welcome to Foodscape!

Hello Bloggers and Food Lovers!


Welcome to Foodscape, a new blog dedicated to everything related to food. This blog was created by Fabiana and Amani (two great friends and obsessed foodies), as a platform to share ideas, recipes, and stories about food. Whether world travels, local restaurants, street markets or home cooked food - we are constantly influenced by the wonderful smells, colours and textures that surround us all the time. This blog is our way of sharing our passion with you. We hope you enjoy reading this as much as we do!

2 comments:

  1. Se estiver em Sevilla nao deixe de ir tapear no Bar Eslava, as costelinhas de cordeiro ao mel está uma delícia, é a minha preferida, mas as outras tapas vegetarianas tbém estao de morrer. Paso o link para dar um pouco de agua na boca.
    bjhttp://azahar-sevilla.com/sevilletapas/category/eslava/

    ReplyDelete
  2. Outro Bar de Tapas é "La Ilustre Víctima", onde servem uma tapita de queso de cabra gratinado com geleia de damasco e umas torradinhas para acompanhar...também pode experimemtar o abobrinha a milanesa com mel...Tem muitos bares de tapas por uma Avenida que se chama Alameda de Herculés, onde vc pode encontrar uma mistura de espanholes, guiris que moram em Sevilla e turistas... de todas as idades...estamos aí todos os findes para un café ou para uma tapinha, espero que vcs tbém possam passar por aí...bjos

    ReplyDelete